Τι κάνουμε

Μας αρέσει να είμαστε χρήσιμοι.

Canva - Wine Shop, Wine, Alcohol, Bottle, Shop.jpg

Μεγάλη ποικιλία & Εξαιρετική ποιότητα

Διαθέτουμε εξαιρετικά κρασιά, με καλή σχέση ποιότητας τιμής. Η γκάμα μας είναι αντιπροσωπευτική του ελληνικού αμπελώνα, από όλες τις βασικές περιοχές, τις κλασικές και ανερχόμενες ποικιλίες σταφυλιού και τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

Επίσης, διαθέτουμε premium ποτά, αποκλειστικής εισαγωγής μας, καθώς και μπύρες μικροζυθοποιείων.

Εφοδιάζουμε με πλήρη κάβα το εστιατόριο, το μπαρ, την εταιρία σας, το σκάφος σας, την εκδήλωσή σας σε ανταγωνιστικές τιμές, μια που συνεργαζόμαστε με το σύνολο των εταιριών κρασιών και ποτών.     

03 FINAL jp small.jpg

Εταιρικά δώρα

Αναλαμβάνουμε τα εταιρικά δώρα σας με εγγυημένα καλά κρασιά σε καλαίσθητες συνθέσεις.

Canva - Two men%C2%A0discussing details of their work.jpg

Εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση. Ευκολία στην παραγγελία, γιατί χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα επικοινωνίας. Γρήγορη ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας γιατί είμαστε στο κέντρο των δραστηριοτήτων της πόλης.

Ιδανικές συνθήκες φύλαξης των προϊόντων.

32207597_1007743762715299_1603427186994315264_n.jpg

Γευσιγνωσίες στα μέτρα σας

Σχεδιάζουμε για την εταιρεία, εσάς ή τους φίλους σας θεματικές γευσιγνωσίες, γαστρονομικά γεύματα ή δείπνα με παράλληλη παρουσίαση από οινολόγο ή οινοχόο. Οργάνωση γευσιγνωσιών στο χώρο που επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης.

Canva - Wine, Shelf, Wine Shop, Cork, Bottle, Alcohol, Drink.jpg

Συμβουλευτική

Με 15 χρόνια πλούσιας εμπειρίας, σε όλα τα πόστα από την παραγωγή ως το μάρκετινγκ του κρασιού, σας συμβουλεύουμε ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα κρασιά για το εστιατόριο, το μπαρ ή το κατάστημά σας και το πώς να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα εδέσματα.

Σας βοηθάμε να στήσετε τη λίστα σας ελληνική ή ξενόγλωσση ώστε να είναι καλαίσθητη και χωρίς λάθη.

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και παράλληλα το κέρδος σας.

Canva - Cellar, Wines, Drinks, Aging, Low Light, Stored.jpg

Λύσεις για τον οινόφιλο

Αν είστε ιδιώτης μπορούμε

- να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα κρασιά και ποτά στις σωστές ποσότητες ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης και τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επίσης, να ταιριάξετε τα κατάλληλα εδέσματα.

-να σχεδιάσουμε την ιδιωτική σας κάβα από την αρχή. Να εκτιμήσουμε και να διευρύνουμε την ήδη υπάρχουσα συλλογή σας. Επιλέγοντας ιδιαίτερα κρασιά και ποτά ανάλογα με το διαθέσιμο budget. Συμβουλές και εργαλεία για την οργάνωση και διατήρησή της.

Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε υπηρεσίες catering, bar, bartender θα σας συστήσουμε στους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς.