Parxet, Cuvée 21, DO Cava, bio

Parxet, Cuvée 21, DO Cava, bio

0.00

Σοδειά : 2016

Ποικιλίες : Macabeo, Parellada, Pansa blanca

Οινοποίηση : Με την κλασσική μέθοδο της σαμπάνιας. Η ωρίμανση πραγματοποιείται παραδοσιακά από το 1918 στα υπόγεια κελάρια του κτήματος στην Tiana, για 9-15 μήνες.

Απολαύστε το : στους 6-9ºC.

Συνδυάζεται με : Για όλες τις περιπτώσεις. Ιδιαίτερα με ορεκτικά, σολομό, στρείδια κλπ αλλά και χωρίς συνοδευτικό έδεσμα

Δυναμικό παλαίωσης : 2-3 χρόνια

Add To Cart

Από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.

Γευσιγνωσία : Ανοιχτόχρωμη με πρασινωπές ανταύγειες. Πολύ φίνα, με πλούσιες, συνεχείς φυσαλίδες και πλούσιο αφρό. Φινετσάτο και πλούσιο άρωμα. Στο στόμα είναι φρέσκια, ελαφριά, ισορροπημένη με αρώματα χαρακτηριστικά της ποικιλίας και της ωρίμανσης.