Ταυτότητα

Το All About Wine είναι μια ελληνική εταιρεία που διανέμει και εισάγει επιλεγμένα κρασιά γνωστών, αλλά και ανερχόμενων παραγωγών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σήμερα στο portfolio της, που συνεχώς ανανεώνεται, περιλαμβάνονται, επίσης, premium ποτά αποκλειστικής εισαγωγής, μπύρες μικροζυθοποιείων και το φυσικώς ανθρακούχο ξινό νερό της Φλώρινας.

 

 

Η ιστορία μας

Δημιουργήθηκε από δύο χημικούς, συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με μεταπτυχιακά στην οργανική σύνθεση και στην οινολογία στα πανεπιστήμια Αθήνας και Bordeaux. Εργάστηκαν σε Ελλάδα και Γαλλία, σε διάφορα πόστα από την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο, ως το marketing, ώσπου το 2006 αποφάσισαν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το εμπόριο, ιδρύοντας τη δική τους εταιρεία. Έτσι, θα μπορούσαν πλέον να μοιραστούν με τους φίλους και πελάτες τους, όλα αυτά τα ωραία κρασιά που δοκίμαζαν στις διεθνείς εκθέσεις και στα ταξίδια τους, αλλά και το πάθος τους για το κρασί και την γαστρονομία.

 
Η πρώτη ετικέτα εισαγωγής μας από την Ισπανία - εμμονή με την εντοπιότητα

Η πρώτη ετικέτα εισαγωγής μας από την Ισπανία - εμμονή με την εντοπιότητα

 
 

“Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στη διάδοση του καλού κρασιού στην Ελλάδα και του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι, όσα και να ξέρεις για το κρασί υπάρχει πάντα κάτι ακόμα για να ανακαλύψεις. Όσο περισσότερα ανακαλύπτεις τόσο περισσότερα ζητάς να μάθεις.

Μέσα από τις επιλογές μας, που εκφράζουν την άποψη και το προσωπικό μας γούστο, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας είτε αναζητούν κάποια ακριβή πρόταση είτε οικονομική, μια εμπειρία που θα τους εντυπωσιάσει, θα τους ευχαριστήσει και θα τους ταξιδέψει.”

Στην υγειά μας !

Η ομάδα του All About Wine


 
 
Cardenal Mendoza.jpg
Santiago Ruiz.jpg
 
 

Κάθε προϊόν επιλέγεται αυστηρά από την ομάδα μας και είναι ένα δυνατό brand με ιστορία, που θα πρέπει να έχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής.


 
 
castle-fort-italian-6932.jpg
 

Πολύ σημαντικές για εμάς είναι οι σχέσεις μας! Με τους περισσότερους πελάτες και παραγωγούς έχουμε πολλά χρόνια συνεργασία.

Τα προϊόντα μας τα στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξεκινήσαμε να εξάγουμε σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης.