Image 1 of 1
Bodegas Piedemonte, Merlot, DO Navarra, κόκκινο ξηρό
Αμπελώνας
Σοδειά : 2018
Ποικιλία
Merlot
Αμπελώνας
Από προσεκτική επιλογή σταφυλιών της ποικιλίας Merlot, που εγκλιματίστηκε, πλήρως, στα εδάφη της ζώνης ΠΟΠ/DO Navarra της βόρειας Ισπανίας. Η ωριμότητα ελέγχεται συστηματικά και η ημερομηνία του τρύγου αποφασίζεται μόλις επιτευχθεί η μέγιστη ισορροπία μεταξύ των συστατικών του σταφυλιού και βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Οινοποίηση
Πραγματοποιείται αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας στους 25 ºC και παράλληλα εκχύλιση για 10-12 μέρες αναλόγως της κατάστασης του σταφυλιού. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και τέλος σταθεροποίηση κι εμφιάλωση.
Γευσιγνωσία
Όραση : Φωτεινό κερασί με βιολετί ανταύγειες.
Όσφρηση : Άρωμα πολύπλοκο και πολύ χαρακτηριστικό της ποικιλίας : Κυριαρχούν τα αρώματα φραγκοστάφυλων, βατόμουρων με νότες γλυκόριζας και βιολέτας.
Γεύση : Στο στόμα είναι δομημένο, γλυκό και φρουτώδες. Τα αρώματα των βατόμουρων που επανέρχονται και οι βελούδινες τανίνες του χαρίζουν ευχάριστη, στρογγυλή επίγευση.
Απολαύστε το
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
Στους 15º – 18º C.
Συνδυασμοί φαγητού
Όλα τα κρέατα και το κυνήγι.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🎉 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ONLINE ΣΥΝΤΟΜΑ!
Μπείτε στη VIP list για να ενημερωθείτε πρώτοι !
✨ 10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία
🍷 Μπείτε πρώτοι στο eshop μας πριν ανοίξουμε για το κοινό
📦 Δωρεάν μεταφορικά την πρώτη μέρα λειτουργίας
🎁 Εκπλήξεις & Δώρα μόνο για τα VIP μέλη μας!
👉 Μπείτε στη λίστα VIP : https://www.allaboutwine.gr/vip
━━━━━━━━━━━━━━━━
Αμπελώνας
Σοδειά : 2018
Ποικιλία
Merlot
Αμπελώνας
Από προσεκτική επιλογή σταφυλιών της ποικιλίας Merlot, που εγκλιματίστηκε, πλήρως, στα εδάφη της ζώνης ΠΟΠ/DO Navarra της βόρειας Ισπανίας. Η ωριμότητα ελέγχεται συστηματικά και η ημερομηνία του τρύγου αποφασίζεται μόλις επιτευχθεί η μέγιστη ισορροπία μεταξύ των συστατικών του σταφυλιού και βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Οινοποίηση
Πραγματοποιείται αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας στους 25 ºC και παράλληλα εκχύλιση για 10-12 μέρες αναλόγως της κατάστασης του σταφυλιού. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και τέλος σταθεροποίηση κι εμφιάλωση.
Γευσιγνωσία
Όραση : Φωτεινό κερασί με βιολετί ανταύγειες.
Όσφρηση : Άρωμα πολύπλοκο και πολύ χαρακτηριστικό της ποικιλίας : Κυριαρχούν τα αρώματα φραγκοστάφυλων, βατόμουρων με νότες γλυκόριζας και βιολέτας.
Γεύση : Στο στόμα είναι δομημένο, γλυκό και φρουτώδες. Τα αρώματα των βατόμουρων που επανέρχονται και οι βελούδινες τανίνες του χαρίζουν ευχάριστη, στρογγυλή επίγευση.
Απολαύστε το
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
Στους 15º – 18º C.
Συνδυασμοί φαγητού
Όλα τα κρέατα και το κυνήγι.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🎉 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ONLINE ΣΥΝΤΟΜΑ!
Μπείτε στη VIP list για να ενημερωθείτε πρώτοι !
✨ 10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία
🍷 Μπείτε πρώτοι στο eshop μας πριν ανοίξουμε για το κοινό
📦 Δωρεάν μεταφορικά την πρώτη μέρα λειτουργίας
🎁 Εκπλήξεις & Δώρα μόνο για τα VIP μέλη μας!
👉 Μπείτε στη λίστα VIP : https://www.allaboutwine.gr/vip
━━━━━━━━━━━━━━━━