Image 1 of 1
Bodegas Piedemonte, Tempranillo, DO Navarra, κόκκινο ξηρό
Αμπελώνας
Σοδειά : 2023
Ποικιλία :
Tempranillo
Αμπελώνας :
Τα αμπέλια, της ευγενούς και πολύ δημοφιλούς ισπανικής ποικιλίας Tempranillo, καλλλιεργουνται σε ιδανικές συνθήκες. Από τα προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια παράγεται το Piedemonte Tempranillo.
Η ωρίμανση των σταφυλιών παρακολουθείται συστηματικά και ο τρύγος πραγματοποιείται όταν επιτευχθεί η μέγιστη ισορροπία ανάμεσα στα συστατικά του σταφυλιού και βρεθούν σε άριστη κατάσταση.
Οινοποίηση
H αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 25 ºC, ενώ η εκχύλιση διαρκεί 10–12 ημέρες, ανάλογα με την κατάσταση του σταφυλιού. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση, στο τελικό στάδιο το κρασί σταθεροποιείται και εμφιαλώνεται.
Γευσιγνωσία
Όραση : :Έντονο κερασί με μωβ/ιώδεις ανταύγειες.
Όσφρηση : Πλούσια αρώματα, με κυρίαρχες νότες βατόμουρου και τις χαρακτηριστικές της ποικιλίας νότες γλυκόριζας.
Γεύση : Καλή δομή, πλούσιο, στρογγυλό και φρουτώδες στην επαναφορά, με τις χαρακτηριστικές της ποικιλίας νότες γλυκόριζας. Πολύ ευχάριστη, φρουτώδης επίγευση.
Απολαύστε το
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
Σερβίρεται στους 15º – 18º C.
Συνδυασμοί φαγητού
Ταιριάζει ιδανικά με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, όπως κόκκινα κρέατα, κυνήγι και ψητά.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🎉 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ONLINE ΣΥΝΤΟΜΑ!
Μπείτε στη VIP list για να ενημερωθείτε πρώτοι !
✨ 10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία
🍷 Μπείτε πρώτοι στο eshop μας πριν ανοίξουμε για το κοινό
📦 Δωρεάν μεταφορικά την πρώτη μέρα λειτουργίας
🎁 Εκπλήξεις & Δώρα μόνο για τα VIP μέλη μας!
👉 Μπείτε στη λίστα VIP : https://www.allaboutwine.gr/vip
━━━━━━━━━━━━━━━━
Αμπελώνας
Σοδειά : 2023
Ποικιλία :
Tempranillo
Αμπελώνας :
Τα αμπέλια, της ευγενούς και πολύ δημοφιλούς ισπανικής ποικιλίας Tempranillo, καλλλιεργουνται σε ιδανικές συνθήκες. Από τα προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια παράγεται το Piedemonte Tempranillo.
Η ωρίμανση των σταφυλιών παρακολουθείται συστηματικά και ο τρύγος πραγματοποιείται όταν επιτευχθεί η μέγιστη ισορροπία ανάμεσα στα συστατικά του σταφυλιού και βρεθούν σε άριστη κατάσταση.
Οινοποίηση
H αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 25 ºC, ενώ η εκχύλιση διαρκεί 10–12 ημέρες, ανάλογα με την κατάσταση του σταφυλιού. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση, στο τελικό στάδιο το κρασί σταθεροποιείται και εμφιαλώνεται.
Γευσιγνωσία
Όραση : :Έντονο κερασί με μωβ/ιώδεις ανταύγειες.
Όσφρηση : Πλούσια αρώματα, με κυρίαρχες νότες βατόμουρου και τις χαρακτηριστικές της ποικιλίας νότες γλυκόριζας.
Γεύση : Καλή δομή, πλούσιο, στρογγυλό και φρουτώδες στην επαναφορά, με τις χαρακτηριστικές της ποικιλίας νότες γλυκόριζας. Πολύ ευχάριστη, φρουτώδης επίγευση.
Απολαύστε το
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
Σερβίρεται στους 15º – 18º C.
Συνδυασμοί φαγητού
Ταιριάζει ιδανικά με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, όπως κόκκινα κρέατα, κυνήγι και ψητά.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🎉 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ONLINE ΣΥΝΤΟΜΑ!
Μπείτε στη VIP list για να ενημερωθείτε πρώτοι !
✨ 10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία
🍷 Μπείτε πρώτοι στο eshop μας πριν ανοίξουμε για το κοινό
📦 Δωρεάν μεταφορικά την πρώτη μέρα λειτουργίας
🎁 Εκπλήξεις & Δώρα μόνο για τα VIP μέλη μας!
👉 Μπείτε στη λίστα VIP : https://www.allaboutwine.gr/vip
━━━━━━━━━━━━━━━━