Βαθυκόκκινο χρώμα με μωβ ανταύγειες. Έντονα αρώματα ώριμων δαμάσκηνων και μπαχαρικών. Πληθωρικό στόμα, με ρωμαλέο σώμα και μακρά επίγευση.
Ποικιλία: 75% Μανδηλαριά - 25% Μονεμβασιά
Αμπελώνας : Αυστηρά επιλεγμένοι παραθαλάσσιοι αμπελώνες από την ανατολική ακτογραμμή του νησιού.
Οινοποίηση : Συνοινοποίηση της βαθυκόκκινης Μανδηλαριάς και της λευκής αρωματικής Μονεμβασιάς.
Ωρίμανση : 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Απολαύστε το : 18º – 20º C
Συνδυασμοί φαγητού : Ψητά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά, μαγειρευτό κρέας με κόκκινες σάλτσες.
Ποικιλία: 75% Μανδηλαριά - 25% Μονεμβασιά
Αμπελώνας : Αυστηρά επιλεγμένοι παραθαλάσσιοι αμπελώνες από την ανατολική ακτογραμμή του νησιού.
Οινοποίηση : Συνοινοποίηση της βαθυκόκκινης Μανδηλαριάς και της λευκής αρωματικής Μονεμβασιάς.
Ωρίμανση : 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Απολαύστε το : 18º – 20º C
Συνδυασμοί φαγητού : Ψητά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά, μαγειρευτό κρέας με κόκκινες σάλτσες.
Βαθυκόκκινο χρώμα με μωβ ανταύγειες. Έντονα αρώματα ώριμων δαμάσκηνων και μπαχαρικών. Πληθωρικό στόμα, με ρωμαλέο σώμα και μακρά επίγευση.