Για 3 γενιές η οικογένεια Darroze μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα δύο πάθη της: τη μαγειρική και το αρμανιάκ. Η περιπέτεια ξεκινά στα 50’s όταν o Jean Darroze δημιούργησε ένα οικογενειακό εστιατόριο στην καρδιά του Bas Armagnac που έμελλε να καταξιωθεί στη χώρα του, αλλά και διεθνώς. Ο γιός του, Francis, που ήταν υπεύθυνος για τη λίστα κρασιών και αλκοολούχων, συνέλεξε κάποια εκπληκτικά αποστάγματα από διάφορες περιοχές του Bas Armagnac, τα οποία παλαίωνε ο ίδιος στο δικό του κελάρι, σε βαρέλια που επέλεξε προσεκτικά από όλη τη χώρα των Γασκόνων. Η μεγάλη εμπειρία του, τον βοήθησε να διαλέξει μόνο τα πιο εκλεκτά, πλούσια, περίπλοκα και ενδιαφέροντα αποστάγματα. Γρήγορα απέκτησε αναγνώριση στη Γαλλία και διεθνώς και εξελίχθηκε σε εμβληματική προσωπικότητα για τα Αρμανιάκ.
Σε περισσότερα από 30 χρόνια, η συλλογή της οικογένειας Darroze μεγάλωσε και σήμερα διαθέτει 250 διαφορετικά armagnacs προερχόμενα από 30 ιδιοκτησίες και από περισσότερες από 50 σοδειές. Σήμερα, η μεγαλύτερη κόρη του Francis, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην εστίαση με τα εστιατόρια της στο Παρίσι, ενώ ο αδελφός της Marc, οινολόγος, έχει αναλάβει την ωρίμανση των Armagnacs, δουλεύοντας με το ίδιο πάθος και αφοσίωση όπως ο πατέρας του. Francis και Marc, ταξιδεύουν μαζί στη χώρα των Γασκόνων, και δημιουργούν εξαιρετικά Αρμανιάκ, προσφέροντας ο ένας την πείρα και ο άλλος τον νεανικό ενθουσιασμό.