Parxet, Cuvée 21, DO Cava, bio, λευκός ξηρός αφρώδης

Parxet, Cuvée 21, DO Cava, bio, λευκός ξηρός αφρώδης

$0.00

Σοδειά : 2019

Ποικιλίες : Macabeo, Parellada, Pansa blanca από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.

Οινοποίηση : Με την κλασσική μέθοδο της σαμπάνιας. Η ωρίμανση πραγματοποιείται παραδοσιακά από το 1918 στα υπόγεια κελάρια του κτήματος στην Tiana, για 9-15 μήνες.

Γευσιγνωσία : Ανοιχτόχρωμη με πρασινωπές ανταύγειες. Πολύ φίνα, με πλούσιες, συνεχείς φυσαλίδες και πλούσιο αφρό. Φινετσάτο και πλούσιο άρωμα. Στο στόμα είναι φρέσκια, ελαφριά, ισορροπημένη με αρώματα χαρακτηριστικά της ποικιλίας και της ωρίμανσης.

Απολαύστε το : στους 6-9ºC.

Συνδυάζεται με : Για όλες τις περιπτώσεις. Ιδιαίτερα με ορεκτικά, σολομό, στρείδια κλπ αλλά και χωρίς συνοδευτικό έδεσμα

Δυναμικό παλαίωσης : 2-3 χρόνια

Add To Cart